)

Trekker rijden

Door de Twentsche natuur

Notice: Use of undefined constant height - assumed 'height' in /var/www/vhosts/dewitteberg.nl/httpdocs/wp-content/themes/de-witte-berg/core/functions/default-gallery.php on line 51

In dit landschap waar de Twentse boeren al sinds eeuwen verantwoord deze gronden gebruiken en onderhouden laten wij u een authentieke Twentse boeren ervaring beleven.

Na een gedegen uitleg en proefrit gaat u onder begeleiding maar op uw eigen landbouwtrekker het Twentse grensgebied doorkruisen. Op meer dan 50 jaar oude trekkers laten wij u de puurheid van deze onmeunig mooie streek ervaren.

Met maximaal 10 trekkers in een rustig tempo uw trekker door het Twentse boerenland sturend. U zult zich één voelen met dit betoverende landschap en de omgeving ervaren zoals u dat nog niet eerder hebt meegemaakt.

Verschillende tochten varieërend in lengte maar ook qua programma, picknicken in de berm aan een mooie zandweg, een bezoek aan een modern boerenmelkbedrijf, gecombineerd met koffie und kuchen bij onze Duitse buren. Desgewenst afgesloten met lunch, barbecue of diner.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Mail uw vraag naar info@dewitteberg.nl of bel ons: 0541 – 291 605.