)

Horeca

Schuif aan in ons restaurant
In ons sfeervolle restaurant bent u van harte welkom om te genieten van onze heerlijke a la carte gerechten. Op de menukaart staat een grote variatie met smaakvolle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Geniet van de Twentse gastvrijheid in een ontspannen ambiance. Een gezellig familierestaurant waar u sfeervol en smakelijk kunt genieten voor een uitstekende prijs dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Terras met uitzicht op onze speeltuin
Op ons gezellige en rustiek gelegen terras met speeltuin kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de rust. In de zon heerlijke genieten van een sorbet. Of lekker nazitten met een pilsje of wijntje na het diner. Op ons ruime terras met luxe stoelen kunt u in de zomermaanden genieten van een hapje en een drankje.

Uitgebreid aanbod lekkernijen! 
Ons veelzijdige aanbod biedt diverse mogelijkheden. Van een kop koffie met appelgebak tot een uitgebreid warm en koud buffet. In onze snackbar kunt u kiezen uit snacks met een frietje, snoep of ijs. U kunt de maaltijden afhalen of nuttigen op ons terras.

Feestje?
Ons sfeervolle restaurant leent zich uitstekend voor een onvergetelijk feest. Van verjaardagsfeest tot bruiloft en van buurtfeest tot personeelsfeest we bieden graag de helpende hand. Voor groepen van tien tot honderdvijftig personen hebben wij mogelijkheden en arrangementen.   Wij verzorgen koude- en warme buffetten, compleet verzorgde barbecues, lunches of een borreltafel. Bovendien kunnen de kinderen zich tijdens het feest uitleven in onze speeltuin.

Ook catering, verhuur en service op uw eigen (feest)locatie
Viert u uw feestje liever thuis? Geen probleem. Wij kunnen u helpen met de inrichting zoals stoelen, tafels, tapinstallaties, koelwagen en koelkasten. Tijdens het feest kunnen we een buffet verzorgen. Van simpel hapjesbuffet tot uitgebreid koud en warm buffet.